English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Όταν τα ζώδια "σερφάρουν" στο Internet

Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας μας!  Όλοι μας σερφάρουμε καθημερινά στο διαδίκτυο για την δουλειά μας, την ενημέρωσή μας, την ψυχαγωγία μας, τις αγορές μας, την κοινωνική   μας δικτύωση αλλά και πολλές φορές είναι το μέσο για να φλερτάρουμε αλλά και να κάνουμε νέες γνωριμίες. Ποια ζώδια χρησιμοποιούν πιο συχνά το ίντερνετ; Ποιες σελίδες τους αρέσει να επισκέπτονται και με ποιον τρόπο συμπεριφέρονται όταν βρίσκονται μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή τους! 

Ας δούμε λοιπόν σήμερα με τρόπο ανάλαφρο και χιουμοριστικό, πώς σερφάρουν τα ζώδια στο internet!


ΚΡΙΟΣ:  Το Κριάρι δεν φημίζεται για την υπομονή του αλλά ούτε και για την σταθερότητά του, έτσι λοιπόν μπορεί να ανοίξει πολλά παράθυρα διάφορων σελίδων στον υπολογιστή του, να δει φευγαλέα πολλές πληροφορίες και γρήγορα να τα κλείσει όλα γιατί βαρέθηκε.  

Άνδρας Κριός: Ο άνδρας Κριός θα κοιτάξει πολλές φορές μέσα στην ημέρα τα αθλητικά sites, το χρηματιστήριο και τις οικονομικές ειδήσεις. Όταν θέλει να χαλαρώσει θα μπει στο αγαπημένο του site κοινωνικής δικτύωσης, για να φλερτάρει και να το παίξει σπουδαίος! Μην περιμένεις όμως ότι θα τσατάρει μαζί σου πολλές ώρες, θα μιλά και θα απαντά μονολεκτικά πιέζοντας για ένα γρήγορο ραντεβού! Αν έχει τα νεύρα του, τότε θα μπει σε διάφορα blogs για να εκτονωθεί και να ξεσπάσει, καβγαδίζοντας!

Γυναίκα Κριός: Η γυναίκα Κριός θα μπει αρκετές στιγμές στο ίντερνετ και φευγαλέα! Παρακολουθεί όλα τα events που προγραμματίζονται, ενημερώνεται για τα ενδιαφέροντά της και τις δραστηριότητες, όμως βαριέται αφόρητα να πιάσει κουβεντούλες με ανθρώπους  μέσω τσατ, προτιμά την άμεση επαφή επικοινωνία! Θυμώνει και εκνευρίζεται εύκολα όταν ένα άτομο στο διαδίκτυο της γίνεται ενοχλητικό ή όταν μπλοκάρει το email της με ενοχλητική αλληλογραφία !
Η συνέχεια εδώ Fe-mail.gr

Το τσεκάρισα!!!!!! Έτσι όπως τα λέει είναι..!! Το δικό σου ζώδιο πως τα πάει με το internet;;;;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να είμαστε ευπρεπείς....ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!!!! εκφραστείτε ελεύθερα :-)