English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
 

Bruno’s Art & Sculpture Garden

Κρυμμένος μέσα στο τροπικό δάσος του μικρού χωριού Marysville είναι ένας κόσμος γεμάτος φαντασία, ομορφιά, αλλά και χιούμορ. 



Είναι ο κόσμος του Bruno Torfs.

Ο  Παραμυθένιος κήπος!



Ο κήπος του Bruno Torf είναι ένα εκπληκτικό μέρος για τους θαυμαστές της τέχνης. 
 

Ένας κήπος γεμάτος με αγάλματα φτιαγμένα από ξύλο.
 

Ποιος είναι ο Bruno Torfs;
Ο καλλιτέχνης Bruno Torfs γεννήθηκε στη Νότια Αμερική, αλλά μετακόμισε στην Αυστραλία για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Να δημιουργήσει ένα κήπο γλυπτικής.

Στο Βικτοριανό χωριό Marysville (95 χλμ. από την Μελβούρνη) βρήκε τις ιδανικές συνθήκες για να ξεκινήσει το εγχείρημα του. Αγόρασε την γη που χρειαζόταν  (συμπεριλαμβανομένου και κομμάτι από τα υποαλπικά δάση) και μετά από πέντε μήνες σκληρής δουλειάς, άνοιξε για το κοινό του το Bruno’s Art & Sculpture Garden.
Το πρωτότυπο και μοναδικό έργο του γλύπτη και ζωγράφου Bruno Torfs συνεχίζει να φέρνει χαρά και έμπνευση στους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Φωλιασμένο ανάμεσα στο πλούσιο τροπικό δάσος ζει μια συλλογή από αξέχαστους χαρακτήρες υπέροχα κατασκευασμένους από τον Bruno από πηλό και καύση στο καμίνι του.
Ο Bruno έχει δημιουργήσει έναν κόσμο πλούσιο σε φαντασία και διορατική ομορφιά που προέρχεται από τη φαντασία του και εμπνέεται από τα ατρόμητα ταξίδια του σε σε κάποιες από τις πιο ενδιαφέροντες και απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου.

Ο κήπος κάηκε από φωτιά το 2009 αλλά  ξανάνοιξε  στο κοινό στις 29 Νοεμβρίου 2011 μετά από τις απαραίτητες επιδιορθώσεις.

 
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να είμαστε ευπρεπείς....ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ!!!! εκφραστείτε ελεύθερα :-)